راهنمای نصب آجر نسوز نما

برای نصب آجر های نسوز می توانید از چسب استفاده کنید، اما با استفاده از ملات و سیمان هم قابل نصب هستند.  نکته مهم این است که طرح و ترکیب رنگ ها و همچنین ترکیب سنگ و آجر باعث می شود تا کار زیبایی را در نهایت ارائه دهید. توجه داشته باشید که اگر از گران ترین آجر نسوز هم برای نمای ساختمان استفاده کنید، اما در زمان اجرا، طرح و ترکیب مناسبی را در نظر نداشته باشید، بی فایده خواهد بود و تمام هزینه هایی که کردید به هدر خواهد رفت. از این رو توصیه می کنیم که برای نمای ساختمان طرحی مناسب و زیبا را با کمک طراحان در نظر گرفته و اجرا نمایید.

 مقایسه رنگ های اکریلیک و روغنی در پوشش نمای ساختمان

رنگ اکریلیک و رنگ روغن هر دو گزینه‌­های پر استفاده­ای برای رنگ آمیزی هستند اما اغلب افراد درباره تفاوت‌­های این دو نوع رنگ اطلاعاتی ندارند و هنگام رنگ آمیزی خانه با این سوال مواجه می‌­شوند که کدام را باید انتخاب کنند؟ بخصوص اگر حرفه‌­ای نیستید و می­‌خواهید بعنوان یک مبتدی کار رنگ آمیزی را آغاز کنید بهتر است با مزایا و معایب رنگ‌­های اکریلیک و روغنی آشنا شوید تا انتخاب برایتان ساده‌­تر شود.

گزارش مقایسه فنی بلوک سیمانی سبک غیر باربر و بتن هوادار اتوکلاو شده

بلوک سبک به بلوک هایی گفته می‌شود که نسبت به مصالح ساختمانی قدیمی، وزن بسیار کمتری دارند و استفاده آنها در ساخت دیوار های یک ساختمان، باعث پایین آمدن وزن ساختمان، کاهش هزینه ساخت (یک گچه کردن، تسریع در چیدن به علت ابعاد بزرگتر و وزن سبک و ….)، مقاومت و ایمنی بیشتر در مقابل زلزله، حفظ منابع مصرفی، کم شدن خطر احتمال واژگونی دیوار و بسیاری موارد دیگر می شود بلوک های سبک با استفاده از مواد سبک کننده مانند انواع پوکه صنعتی و معدنی (در بلوک های سیمانی سبک غیر باربر) و یا مواد حباب زا (در قطعات بتنی هوادار اتوکلاو شده) ساخته می شوند و در دیوار چینی دیوار‌های غیر باربر در ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند.

دلایلی برای انتخاب خانه هوشمند

تمامی ما در مجموعه دپارتمان برق ساختمان تامین پاسارگاد معتقدیم که استفاده درست از تکنولوژی، زندگی را آسان تر می کند. ما راه حل هایی را ارائه می دهیم که کارهای روزانه را ساده تر نماید. سناریوهای ما در همه جا قابل پیاده سازی است: منازل، دفاتر کار، ساختمان های عمومی، مدارس، بیمارستانها، کارخانه جات و…

برای هوشمند سازی ساختمان ها انواع پروتکل جهانی را انتخاب کرده ایم که به ما اجازه می دهد از محصولات صدها تولیدکننده مختلف در سراسر دنیا استفاده نماییم تا برای ساختمان های با ابعاد و اندازه های مختلف و برای افراد با هر نوع سلیقه و هر میزان از بودجه، امکان ارائه راهکار داشته باشیم.

هنر رهبری پروژه /1

همانقدر که انقلاب صنعتی بر مهارت ها و کارهای تخصصی تاکید داشت، انقلاب اطلاعاتی فعلی سبب پیچیدگی فعالیت ها می شود که مستلزم دارا بودن انواع مهارت های مختلف گردیده است. در اواسط دهه 1990 چنین نیازی به استفاده از روش های پروژه محور به عنوان استراتژی مدیریتی غالب در ساختار سازمان ها و تعریف نقش ها و فعالیت ها در سطوح مدیریتی میانی منجر شد.

افزایش محبوبیت روش پروژه محور، به طور متناقضی با افزایش نارضایتی از نتایج مدیریت پروژه های موجود همراه بوده است. بطوریکه در مقاله سال 2007 دیدبان تجارت هاروارد (Harvard Business Review) بصورت خلاصه و با تاسف بیان می نماید که “پروژه ها با نرخ قابل توجهی شکست می خورند”.

 

معرفی انواع پنجره

همراه با ساخت اولین سرپناه‌ها و خانه‌های مسکونی و یا خدماتی در دنیا و تمدن‌های گذشته احساس نیاز به محلی جهت استفاده از نور طبیعی روز، تهویه و ورود و خروج هوا احساس شده است. در حال حاظر نیز گروه‌های مطالعه اجتماعی و پژوهشگران بر این باور هستند که بهره‌مندی از نور طبیعی خورشید و هوای تازه به افزایش آسایش و بهره‌وری در محیط‌های داخلی ساختمان کمک شایان می‌نماید.

با روی کار آمدن انواع تکنولوژی ساخت شیشه، ورود نور به داخل بنا با کیفیت بهتری صورت ‌گرفت، ضخامت شیشه‌های ساختمانی به حداقل اندازه خود رسید و طراحان و استفاده‌کنندگان ‌توانستند طول و عرض بیشتری را برای پنجره‌های خود در نظر گرفته و سفارش دهند.

از ابتدای همان دوره اعمال سلیقه‌های مختلف جهت زیبایی بخشی و دکوریتیو بودن شیشه‌های ساختمانی روی کار آمد. بنابراین علاوه بر کار آمدی پنجره‌ها در ساختمان‌سازی، زیبایی، قابلیت بازشو بودن جهت استفاده در فصول مختلف، شفافیت جهت امکان دیدن محیط خارجی در شرایط خاص و … نیز در طراحی پنجره‌ها موثر بودند.

معرفی ماشین آلات ساختمانی

انجام پروژه‌های صنعت ساختمان (به معنای عام) به خصوص پروژه‌های بزرگ مانند سد، راه، سیستم‌های انتقال آب، ساختمان و بسیاری از پروژه‌های عظیم دیگر در عصر حاضر با تحولات بی سابقه‌ای مواجه بوده است. شناخت انواع روش‌های مختلف اجرای پروژه و انواع ماشین‌آلات و تجهیزات مدرن این صنعت و نحوه صحیح انتخاب و استفاده از آن‌ها، می‌تواند نقش موثری در موفقیت طرح‌ها و پروژه‌ها داشته باشد. همچنین می توان ادعا نمود که قسمت عمده ای از هزینه پروژه ها ، مربوط به ماشین آلات و تجهیزات می باشد.از این رو یکی از عوامل مهم در انجام موفق پروژه ها نقش ماشین آلات و تجهیزات و به تبع آن نحوه انتخاب و مدیریت صحیح آنها می باشد.با این حال در دنیا چه از نظر مباحث نظری و چه عملی ( کارگاهی) اطلاعات جامع و کاملی در مورد ماشین آلات و تجهیزات که پوشش دهنده مباحث مربوط به معرفی کامل ، موارد استعمال ، انواع ، مشخصات کامل ، نحوه انتخاب مناسب ، سرویس ونگهداری ، ایمنی و سایر موارد مربوط به آنها باشد ، وجود نداشته و تنها چند مرجع آن هم با تکیه بیشتر در مورد ماشین آلات مربوط به عملیات خاکی وجود دارد.

صنعتی‌سازی سیستم ساختمان  به روش ICF

در پی رشد سریع جمعیت و در نتیجه افزایش نیاز به مسکن و همچنین مسائل تأثیرگذار بر کیفیت و قیمت ساختمان‌ها، ضرورتی جدی در تحول روش‌های ساخت و ساز ایجاد شده است. یکی از روش‌های بهبود این وضعیت، صنعتی‌سازی تولید ساختمان می‌باشد. این امر باعث کاهش بسیاری از هزینه‌ها و افزایش سرعت ساخت سیستم‌های صنعتی سازی ساختمان شامل کلیه‌ی فعالیت‌های مرتبط با طراحی، فناوری‌ها و روش‌های ساخت و ساز، و تولید کارخانه‌ای قطعات و اجزای ساختمانی است. در این روش اجزای ساختمان تحت نظام صنعتی در کارخانه تولید و از جنبه‌های مختلف، آزمایش شده و به کارگاه منتقل می‌گردد. در نتیجه عملیات ساختمان در محل کارگاه کاهش یافته و میزان تولید افزایش می‌یابد.

سیستم I.C.F مخفف عبارت Insulating Concrete Formwork می‌باشد یک نوع سیستم ساخت و ساز مرکب از بتن مسلح و پنل‌های پلی استایرن EPS است که در آن بتن مسلح به عنوان عضو باربر و پنل‌های پلی استایرن به عنوان قالب بتن و عایق حرارتی و صوتی عمل می‌کنند.

پنجره ای به قدمت بشریت

از زمانی که انسان غارنشین، زندگی در غارها را رها کرده و به خانه سازی روی آورده است. همواره در بدنه این خانه ها، دریچه هایی رو به جهان پیرامون تعبیه نموده که در گذر زمان و به موازات گسترش نیازهای عملکردی، پیشرفت‌های فناوری، مسائل فرهنگی و هنر معماران، دچار تغییرات فراوانی گشته است.

درحالیکه رومیان پنجره های خود را به سادگی و با اجرای سوراخی در دیوار بناها برای عبور نور و تهویه هوا اجرا می کردند، یونانیان قصر های خود را با نورگیرهای عظیمی در سقف ها می ساختند و مصریان باستان برای ورود نور به فضاهای داخلی خود از مرمر شفاف در دیواره ها استفاده می کردند.

(Visited 152 times, 1 visits today)